Winterkuur 2023/2024

Houdt uw huid deze zes maanden in topconditie.

Voor 2023/2024 is het weer gelukt om een heerlijke kuur samen te stellen die bestaat uit zes behandelingen met een interval van vier weken. U krijgt in totaal 13 producten mee, verdeeld over 3 behandelingen, om het effect van de behandeling te verlengen en uw huidconditie te versterken.

Per behandeling betaalt u €137,50  dit is inclusief producten. En €167,50 inclusief TDA behandelingen. ( wilt u graag de Absolue producten, dan betaald u €5,00 per behandeling extra)

Hiermee krijgt u een korting van ruim € 100,-

Zo heeft u de mooiste behandelingen en de beste producten voor een optimaal resultaat en houdt u uw huid deze zes maanden in topconditie.

  1. After Summer 3D mini face lift. Dit zilverfolie masker heeft 3 lagen waardoor hoogwaardige ingrediënten in de huid worden gesluisd. Producten voor thuis: een dag- en nachtcrème, reinigingsmilk, lotion, fruitzuren peeling, serum en een oogcrème, aangepast aan uw huid.
  2. Ampullencrash behandeling in een ampul zit de hoogste concentratie actieve ingrediënten die heel diep in de huid doordringen, met een minimum aan conserveringsmiddelen. Tijdens de behandeling worden er 4 ampullen in de huid gesluisd door middel van de Skin Wizzard. Uiteraard krijgt u voor thuis een ampullen-set mee waar u na 1 week mee kunt starten.
  3. CBD behandeling om de huid te versterken, te beschermen tegen irritaties, vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en de eerste tekenen van veroudering effectief en zichtbaar te verminderen. Kom in hogere sferen… Producten voor thuis: een dag- en nachtcrème, reinigingsmilk, lotion en fruitzuren peeling.
  4. Vitamine C behandeling met dubbele reiniging en masker voor een prachtig liftend effect.
  5. Medi Peel Grade behandeling met hydrogel face masker. Een ware oppepper voor de huid.
  6. The Glowing Lava Shell behandeling met hyaluronzuur om het vochtgehalte van de huid op peil te houden en een heerlijke massage met warme schelpen.

Reserveer nu deze fantastische kuur bij Schoonheidssalon Het Gouden Masker

06 24 55 10 52
Of via info@hetgoudenmasker