Collageen draad lift

Collageen draadlift

Een geweldige aanvulling die vanaf vandaag bij te boeken is bij je behandeling.

Wat is collageen?

Collageen komt van het Griekse kólla, wat lijm betekent. De toevoeging verwijst naar het woord produceren. Het is kort gezegd een bouwsteen. Het zorgt voor het behoud van elasticiteit en een normale structuur van je huid. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid.

De huid bestaat uit meerdere lagen:

De huid bestaat uit meerdere lagen:

De eerste laag is de opperhuid, die beschermt je lichaam tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan de zon, vochtverlies en luchtvervuiling.

De tweede laag is de lederhuid. Hier bevinden zich collageen- en elastine vezels. Collageen en huidveroudering hebben een belangrijk verband met elkaar.

Naarmate we ouder worden maakt je lichaam steeds minder collageen aan. Dit proces begint rond je 25-30e voor en na resultaat na 1 behandeling levensjaar.

Tegen de tijd dat je midden 40 bent is er al 30% minder collageen in je huid aanwezig. Met huidveroudering als gevolg: zichtbare huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels.

Hoe werken de DS V-Line collageen draden

Ik werk met de echte originele DS V-Line rundercollageen draden. Collageen is, zoals hierboven beschreven, een lichaamseigen stof. In tegenstelling tot Botox wat bij te hoge dosering giftig is en de zenuwsignaal naar de spier blokkeert zodat bijvoorbeeld fronzen niet meer mogelijk is, verzachten de collageen draden het gezicht op een hele natuurlijke manier. Met de collageen draden werk ik op de stimulering van de eigen collageen aanmaak. Het versterkt de elasticiteit ven de huid en geeft haar een natuurlijke glans.  Deze behandeling geeft hele mooie resultaten voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels.

Maar hoe werkt het?

De huid wordt eerst goed doorbloed door middel van bijvoorbeeld bindweefselmassage of de Skin Wizzard. Daarna leg ik de collageen draad op de huid met een speciaal tangetje. Er komen geen naalden aan te pas en de behandeling is volledig pijnloos. Deze draad zakt door de speciale formule van het serum in de rimpel en stimuleert de collageen aanmaak in de rimpel. De huid in de rimpel gaat steviger worden en krijgt een betere hydratatie. Hierdoor “duwt hij als het ware de rimpel omhoog” waardoor hij minder diep zal worden. De huid mag hierna 6 uur niet nat worden.

  • Behandelgebieden:
  • Kraaienpootjes
  • Neus lippenplooi
  • Fronsrimpel
  • Voorhoofdrimpels
  • Rimpels bovenlip
  • Verstevigen liprand
  • Hals
  • Algehele huidverbetering bij een verslapte huid.

Prijzen

Hele gezicht o.b.v. 12 draden nu vanaf              € 150,- i.p.v.  € 175,-

Hele gezicht met hals nu vanaf                          € 225,- i.p.v.  € 250,-

Zone behandeling nu vanaf                               €   75,- i.p.v.  €   90,-

Prijs per draad nu vanaf                                    €   15,- i.p.v.  €   17,50

Behandeling met collageenmasker                   € 125,- i.p.v.  € 135,-

De aanbiedingen zijn geldig tot en met 1 juli 2024

Hoe vaak?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de diepte van de lijntjes/rimpeltjes en het gewenste resultaat. Maar gemiddeld wordt er in eerste instantie een kuur aangeraden van 3 keer met een interval van 2 a 3 weken en daarna kun je het 3 a 4 keer per jaar onderhouden.

Benieuwd wat ik voor jouw huid kan doen?

Bel, mail, app of vraag tijdens je behandeling naar meer informatie. Ik heb een aantal voor- en na foto’s en een filmpje hoe het in zijn werk gaat.

De resultaten op de foto’s zijn allemaal na 1 behandeling.

Een geweldige aanvulling die vanaf vandaag bij te boeken is bij je behandeling.