Acne-behandeling

Heb jij last van een onzuivere huid, ontstekingen, grove poriën?

Dan is een fruitzurenbehandeling de perfecte behandeling voor jou.
In de salon werk ik met percentages van 20, 40 en zelfs 60%. Hierin zit ook salicylzuur, dat talg oplost.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

We beginnen met een reiniger met fruitzuren. Dan volgt er een peeling, aangepast aan de huid. Deze kan, met name de eerste keer een beetje prikkelen. Hierna wordt de huid geneutraliseerd. Nu is de huid klaar voor de diepte reiniging. ( het weghalen van meeëters en gerstekorrels ) We sluiten af met een kalmerend masker.

Bereik ik resultaat met alleen een behandeling in de salon?

Nee.
Je zult zelf thuis iedere dag je huid 's morgens en 's avonds moeten reinigen en verzorgen met een crème. En om de opperhuid mooi dun te houden om ontstekingen minder kans te geven, 2 keer per week een peeling.
Je kunt ook niet verwachten dat wanneer je iedere vier weken naar de tandarts gaat en thuis nooit je tanden poetst, je een perfect gebit krijgt.
Daarom is er voor thuisgebruik een speciale reiniger met fruitzuren, een dagcreme met een SPF 30, een nachtcreme met fruitzuren en een fruitzurenpeeling 20%.

 

In de salon bieden we verschillende acne behandelingen aan. We kijken van te voren welke behandeling er het meest geschikt is voor de huid en wat het budget is. De belangrijkste verzorging doe je namelijk thuis. Wanneer je iedere 6 weken naar de tandarts zou gaan en thuis nooit je tanden zou poetsen, komt het ook niet goed. Dus daarom maken we samen een plan van aanpak.

Door middel van het TDA apparaat wordt propolis in de diepere huidlagen getransporteerd.
Dit gebeurd door middel van zuurstof zonder dat de huid wordt aangeraakt.
Het is een hele frisse, geheel pijnloze behandeling.

Propolis wordt gemaakt door bijen.
Wij gebruiken de propolis van bijen die in streken leven waar ze geen contact kunnen hebben met planten en bomen die besproeid zijn met kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Puur natuur dus.