Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht

Wilt u een strakkere, steviger huid met minder lijntjes en rimpeltjes zonder Botox?

Met een bindweefselmassage stimuleer je de doorbloeding en maak je het onderhuidsbindweefsel los van de bovenlaag waardoor er meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Deze twee stoffen zijn mede verantwoordelijk voor een stevige huid. Ook wordt er hyaluron aangemaakt, wat ervoor zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden. Deze massage gaat tot in de diepere huidlagen en is geen ontspanningsmassage, maar een stimulerende, hierdoor kan de huid na de behandeling er wat roder uitzien.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit 4 stappen.

  1. Reiniging
  2. (fruitzuren) Peeling. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de doorbloeding gestimuleerd.
  3. Bindweefselmassage. Ik gebruik manuele technieken, die ik combineer met mechanische bindweefselmassage.
  4. Hierna is er de keuze om af te sluiten met een lifting ampul of met de TDA. (Trans Dermal Application zorgt ervoor dat de lichaamseigen stof hyaluron tot in de lederhuid wordt getransporteerd en deze stof kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden.) 

Frequentie:

Na 1 behandeling zie je al resultaat.

Voor een langdurig resultaat adviseer ik om eerst met een kuur van 4 behandelingen, met een interval van een week, te beginnen. Daarna kan het dan, afhankelijk van de huidconditie, 1 keer in de maand of 1 keer in de 2 maanden bij worden gehouden.