Microdermabrasie

Wil je een frisse, gezonde huid die glad en zacht aanvoelt?

Microdermabrasie is een methode waarbij een applicator ronddraaiende bewegingen maakt om een minuscuul laagje van de opperhuid te verwijderen.Deze applicator schuurt de huid, waarmee op effectieve wijze de dode en beschadigde huidcellen worden verwijderd. Het activeert de natuurlijke huidfuncties waardoor er, in combinatie met de juiste cosmetische ingrediënten een algehele verbetering en verjonging van de huid plaats vindt. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en vergroot de opname capaciteit van werkstoffen die in cosmetische producten zitten. 

Resultaten van microdermabrasie:

  Opfrissing voor mensen met een vale teint (rokershuid).

  Normalisatie van de overvette huid.

  Effectief voor een futloze, droge en ruwe huid.

  Vervagen van fijne lijntjes, ondiepe rimpeltjes en (acne) littekens.

  Verfijnen en egaliseren van een grove huidstructuur en/of verstopte poriën.

  Het enigszins verstevigen van een verslapte huid.

  Stimuleren van de celregeneratie, aanmaak van collageen en

    elastine voor een schitterende nieuwe huid.

  Behandelt acne en een onzuivere huid.

  Het egaliseren van kleine oneffenheden.

Microdermabrasie geeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid.

Hoe ziet de behandeling eruit?

We starten met een reiniging die aangepast wordt aan jouw huidtype. Daarna starten we met de microdermabrasie om alle dode huidcellen van de huid te verwijderen zodat de werkstoffen van het masker en cremes beter door de huid kunnen worden opgenomen en er een betere doorbloeding ontstaat. 
Hierna kun je optioneel kiezen voor de fruitzuren peeling om voor een nog sneller en beter resultaat te gaan. Fruitzuren lossen de tussencelstof op waarmee de cellen zich met elkaar verbinden en door deze twee methodes te combineren werkt het extra intensief.
Hierna volgt er een intensief masker om de huid weer te hydrateren en in balans te brengen.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Na de eerste behandeling is al direct resultaat zichtbaar; de huid is weldoorbloed en voelt zacht en glad aan. Afhankelijk van uw huidconditie en behandelwens zijn er meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen wordt gewerkt in een kuurverband van 6 tot 8 behandelingen. Hierbij wordt gewerkt met een interval van 1-2 weken. Om een goede huidconditie te behouden wordt iedere 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling aanbevolen.
Na de behandeling is de huid verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarom is het noodzakelijk om de huid te beschermen met een SPF 30 crème.

Deze behandeling voer ik alleen uit wanneer de zon niet ( fel ) schijnt.