Bij schoonheidssalon Het Gouden Masker beleeft u deze zomer een wereldreis!

Bij schoonheidssalon Het Gouden Masker beleeft u deze zomer een wereldreis!

Deze kuur van 3 behandelingen zorgt ervoor dat de huid goed voorbereid is op de zomer en optimaal gehydrateerd wordt. De producten die je mee naar huis krijgt sluiten daar geweldig op aan en geven je iedere dag het vakantie gevoel door de heerlijke geuren en texturen.

1. Tijdens je eerste behandeling waan je je in het prachtige Mykonos. Een heerlijke frisse behandeling met ter afsluiting een massage met de koude massage bollen, waarmee we een ampul diep in de huid masseren. De producten voor thuis zijn: een frisse gel cream en een hydraterend masker.

2. Bij de tweede behandeling reizen we naar het zonnige Amalfi. Door de heerlijke Citrus geuren is het niet moeilijk om je in te beelden dat je je in het zonnige zuiden bevindt. Om dat gevoel vast te houden krijg je een heerlijke douchefoam mee naar huis.

3. Tot slot de Caribian: Gate to paradise. Palmbomen, cocktails, kokosnoten en zon. Behandeling met een heerlijk masker dat een ware boost is voor de huid. Voor thuis in de badkamer een lust voor het oog en heerlijk om je huid deze zomer mee te behandelen: een exfoliant voor het gezicht, een masker en een hydraterende gelcream.

De behandelingen kosten € 115,- per stuk inclusief de producten. Uiteraard kun je elke behandeling ook los boeken.