Microdermabrasie

Microdermabrasie is een methode waarbij de applicator ronddraaiende bewegingen maakt om een minuscuul laagje van de opperhuid te verwijderen. Op effectieve wijze worden de dode- en beschadigde huidcellen verwijderd. Het activeert de natuurlijke huidfuncties waardoor er een algehele verbetering en verjonging van de huid plaats vindt. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en vergroot de opname capaciteit van werkstoffen die in cosmetische producten zitten. Microdermabrasie zorgt voor een mooie, gezonde en frisse huid die glad en zacht aanvoelt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Na de eerste behandeling is al direct resultaat zichtbaar; de huid is weldoorbloed en voelt zacht en glad aan. Afhankelijk van uw huidconditie en behandelwens zijn er meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen wordt gewerkt in een kuurverband van 6 tot 8 behandelingen. Hierbij wordt gewerkt met een interval van 1-2 weken. Om een goede huidconditie te behouden wordt iedere 2 tot 3 maanden een onderhoudsbehandeling aanbevolen.
Schoonheidssalon Het Gouden Masker werkt ook met La Cure, een methode van Auriege. La Cure bestaat uit 6 behandelingen en 6 producten. De interval tussen de behandelingen is 4 weken. De eerste 2 behandelingen wordt gewerkt met AHA(fruitzuren) en hebben tot doel de capaciteit van de huid te vergroten om cosmetische ingrediënten, die tijdens de kuur worden gebruikt, beter op te nemen. Bij de volgende 2 behandelingen wordt hyaluronzuur gebruikt om lijntjes en rimpeltjes van binnenuit op te vullen en vocht tussen de huidcellen te binden. De kuur eindigt met 2 behandelingen met caviar extracten. Deze zorgen ervoor dat de huid wordt verstevigd en dat de contour van het gezicht verbetert.

Na de behandeling is de huid verdund en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarom is het noodzakelijk om meerdere malen per dag met de Hydration gel de huid te hydrateren en de huid te beschermen met een SPF 30 crème. De gel krijgt u na iedere behandeling mee naar huis. Er is een starterskit verkrijgbaar met de SPF 30 crème en het intensive hydration mask voor €39,50. Deze zijn ten zeerste aan te raden.

Resultaten van microdermabrasie:

  • Opfrissing voor mensen met een vale teint (rokershuid).

  • Normalisatie van de overvette huid.

  • Effectief voor een futloze, droge en ruwe huid.
  • Vervagen van fijne lijntjes, ondiepe rimpeltjes en (acne) littekens.
  • Verfijnen en egaliseren van een grove huidstructuur en/of verstopte poriën.
  • Het enigszins verstevigen van een verslapte huid.
  • Stimuleren van de celregeneratie, aanmaak van collageen en elastine voor een schitterende nieuwe huid.
  • Behandelt acne en een onzuivere huid.
  • Het egaliseren van kleine oneffenheden.

Microdermabrasie geeft onmiddellijk een gladdere en frissere huid.

 

Prijzen

Microdermabrasie behandeling gelaat

Reinigen, fruitzurenpeeling, 2 x microdermabrasie, verkoelend masker, massage met hydraterende gel, oog- lip- hals- en dagcrème worden ingemasseerd met de coldstones. Inclusief een hydraterend serum voor thuis t.w.v. €41,-. Vraag naar alle mogelijkheden van microdermabrasie.

95,00

Microdermabrasie behandeling gezicht en hals

Zelfde als behandeling 25 maar dan met de hals erbij.
99,95

Skin Wizzard

Intensief anti-ageing effect. Polijsten en verfijnen van de huid voor een vale huid, grove poriën, lijntjes en rimpeltjes en een vette huid. Stimuleert de doorbloeding, lijntjes en rimpeltjes worden minder diep.

59,50